Tweede Tol

Het tuincomplex Tweede Tol is gelegen aan de Wieldrechtse Zeedijk nabij het buurtschap Tweede Tol. Het terrein is toegankelijk direct naast het tunneltje onder de rijksweg A-16. Vanaf de Wieldrechtse Zeedijk wordt het zicht op het tuincomplex van vereniging Klein Grondbezit enigszins belemmerd doordat direct aan de dijk er enkele tuinen verhuurd worden door een andere grondeigenaar. In tegenstelling tot vereniging Klein Grondbezit is op die tuinen is het houden van dieren wel toegestaan. Hierdoor worden er op dat terrein ook paarden en ander kleinvee gehouden.

Als de toegangsweg tot het tuincomplex opgereden wordt begint na zo’n 50 meter aan de linkerkant het tuincomplex van vereniging Klein Grondbezit. De tuinen hebben hier oppervlaktes variërend van 100 tot ruim 450 m² per tuin. Veel tuinen zijn direct aan een sloot gelegen maar helaas niet allemaal.

Aangezien dit tuincomplex enigszins buiten de bebouwde kom gelegen is komen veel leden met de auto. Vaak hebben leden op hun eigen tuin een parkeerplaats aangelegd. Dit is niet bij alle tuinen mogelijk. Voor de overige leden is er in het midden van het complex een parkeerplaats aangelegd waar zij hun auto’s kunnen  parkeren.

Op deze pagina kunt u enkele foto’s bekijken van het tuincomplex aan de Tweede Tol en op de onderstaande kaart is aangegeven waar het tuincomplex gelegen is.

Reacties zijn gesloten.